خصوصیت های مقالات isi چیست؟

جهت نگارش مقالاتی که از سمت مجلات علمی معتبری پذیرفته شود، نیاز به رعایت نکاتی وجود دارد. پس اگر می‌خواهید مقالات عملی‌تان از سمت مجله‌ای isi پذیرش شود بایستی به نکات زیر دقت نمایید:

انتخاب عنوان قابل‌اعتنا و مهم؛
نگارش صحیح و اصولی مقاله؛
پرداخت صحیح به عنوان مقاله و داشتن نوآوری در بیان کردن عنوان؛
داشتن نتیجه و جمع‌بندی‌های منتاسب؛
استفاده از منبع معتبر و استناددهی درست به آنان؛
رعایت نکات مربوط با ارسال مقاله به ژورنال موردنظر.

 

جهت  آغاز نگارش مقاله‌ای که قرار است از سمت مجله‌ای معتبر و نمایه‌شده در پایگاه isi به چاپ برسد بایستی عنوانی مهم و مورداعتنا انتخاب نمایید.

اگر قرارباشد که عنوانی تکراری را با شیوه و نتیجه‌گیری قدیمی و کارشده بنویسید ، شانسی برای پیروزی در پذیرش از سمت ژورنال های معتبر نخواهید داشت. هنگامی می‌توانید از پذیرش مقاله خودتان از سمت ژورنال مهم مطمئن شوید که سوژه‌هایی جدید، مهم و قابل بحث انتخاب نمایید.

البته بحث‌برانگیزبودن همیشه علت پیروزی  نخواهد بود و شاید در مواردی موجب به وجود آمدن حساسیت‌هایی هم بشود و حساسیت‌هایی که محیط یک عنوان وجود دارد، مانع از رشد اثر علمی‌تان بشود. به هر حال، عنوان و موضوعی که انتخاب می‌نمایید بایستی جای کار و رسیدگی داشته باشد. پس در انتخاب عنوان و بعد از آن  دقت لازم به خرج بدهید. موضوع مقالات هم خیلی مهم است و می‌تواند نظرات دبیران و داوران  یک ژورنال را به سوی اثر علمی‌تان جذب نماید.

پس  از انکه عنوان مشخص شد و مطالعات خود را پیرامون آن پیش بردید بایستی دست به نوشتن اثر بزنید. هنگامی می‌توانید پیروز و موفق در مسیر تولید مقالات قدم  بردارید که محتوای مطالعات علمی‌تان را به شکل آشکار و دقیق بنویسید. ضمن اینکه، ملزم است بدانید که ژورنال های isi به زبان انگلیسی هستند و جهت چاپ اثر خود در آن، نیازمند نوشتن به زبان انگلیسی روان هستید.

نوشتن درست و مناسب مقاله به زبان انگلیسی بسیار مهم‌تر از آنچه  است که تفکرش را می‌کنید. چرا‌؟ زیرا حتی اگر مفهوم علمی پژوهش و مقالاتتان بسیار صحیح و مناسب باشد ولی نتوانید آن را به شیوه و شکل مناسب به زبان انگلیسی ترجمه نمایید، در رسیدن به نتایج خوب یعنی پذیرفته شدن از سمت مجلات isi بازخواهید ماند. یکی از اصلی ترین بعد نوشتن مقاله خارجی، رعایت اصول نگارشی و دستوری و البته مفهومی انگلیسی در ترجمه مقاله است. اگر چه خودتان هم به زبان انگلیسی آشنا نیستید، بایستی از مترجمان و موسسات کارکشته ای کمک بگیرید که توانمندی و تجربه لازم در زمینه ترجمه دارند.

روایت روند مطالعات و پرداخت محتوانیز بسیار مورد اهمیت قرار دارد. در بیشتر از مواقع، لکنتی که در عرضه نتیجه و بسط‌دادن به عنوان در مقاله ها وجود دارد، مانع از پذیرش آنان در ژورنال معتبر می‌شود. بعد از آنکه  بدنه و نتیجه  مطالعه به‌ نحو احسن در مقاله منعکس می‌شود، نوبه  به رعایت ساختار ژورنال های موردنظر و در نظرگرفتن استناددهی درست می‌رسد.

بایستی بتوانید منبع و مآخذ معتبری برای متن مقاله خود پیدا کنید و در نگارش و چارچوب‌بندی قسمت های متفاوت کار هم از دستورالعمل‌های مدنظر ژورنال موردنظرتان کاملا حمایت کنید. نحوه ارسال و نکات مربوط با آن را بیاموزید و به‌دقت پیگیری کنید. در این صورت است که احتمال پذیرفته شدن مقاله و انشار آن در مجله‌ای isi میسر و شدنی خواهد بود.

چهارچوب و اصول نوشتن مقاله چگونه است؟

هر مقاله­ ای که در موسسه ISI به چاپ و انتشارمی­ رسد بایستی مشخصات ویژه ای داشته باشد که در ادامه به آنان اشاره می‌کنیم.  اجازه بدهید که در ابتدا قسمت های متفاوت یک مقاله isi  را نام ببریم:

  • عنوان مقاله؛
  • چکیده؛
  • مقدمه؛
  • روش تحقیق؛
  • نتایج؛
  • پیشنهادات؛
  • منابع.

شیوه پیدا کردن نشریه مناسب به جهت چاپ مقاله ISI

زمانی که مقاله ISI کامل شد بایستی برای چاپ یک نشریه یا ژورنال معتبر را پیدا کرد؛ در انتخاب مجله بایستی توجه نمود که ISI آن به‌روز بوده و ضرایب تأثیر و تخصصی داشته باشد چون  موسسه ISI روی تخصصی بودن ژورنال تاکیدی بسیار دارد؛ به‌طور مثال فردی که در زمینه رسانه و ارتباطات مقاله می‌نویسد نمی‌تواند به مجله علوم سیاسی مقاله عرضه کند، زیرا سبب رد شدن آن از سمت ISI می‌شود.