ویرایش مقاله برای دانشجویان ارشد و دکترای حقوق خصوصی یک دغدغه مهم تلقی می شود. ویرایش مقاله علمی پژوهشی حقوق خصوصی توسط کمتر موسسه ای به شکل تضمینی صورت می گیرد. محور اصلی مباحث حقوق خصوصی، مقررات و هنجارهای حاکم بر روابط خصوصی اشخاص می­باشد. مصادیق روابط خصوصی افراد در جامعه بسیار گسترده و متنوع می­‌باشند. در ادامه به تشریح مهم­ترین شاخه­های حقوق خصوصی می­پردازیم. «حقوق مدنی» قدیمی­ترین و مبنایی­ترین شاخه حقوق خصوصی محسوب می­شود. موضوعات حقوق مدنی بسیار گسترده می­باشند؛ اما می­توان دسته­بندی کلی از موضوعات مزبور ارایه داد: الف. اشخاص، حمایت از محجورین و موضوعات راجع به خانواده؛ ب. اموال و مالکیت؛ ج. قراردادها؛ د. الزامات خارج از قرارداد؛ ه­. ارث و وصیت. نباید از نظر دور داشت که تمام موضوعات فوق، همگی دارای برخی مقررات امری و مربوط به حوزه حقوق عمومی (مانند مقررات راجع به ولایت و سرپرستی، کار کردن محجورین، مقررات راجع به محارم در نکاح، و…) می­باشند که همین امر موجبات مناسبات نزدیک حقوق عمومی و خصوصی را فراهم نموده است. برخی از موضوعات حقوق مدنی، مانند حقوق قراردادها، از نظر موضوعی بسیار گسترده می­باشند. موضوعات بسیار متعدد و متنوعی از جمله شناخت کلیات مفهوم قرارداد، ارکان آن، شرایط صحت و اعتبار و … در فضای حقوق قراردادها حائز اهمیت می­باشند. علاوه بر این، شناخت قراردادهای خاص، و همچنین قراردادهایی که از حیث نوع انعقاد، با پیشرفت علم و تکنولوژی به وجود آمده­اند، مانند قراردادهای هوشمند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

«حقوق تجارت» دومین شاخه از حقوق خصوصی محسوب می­شود. به طور کلی حقوق تجارت به مجموعه مقررات و هنجارهای تنظیم کننده روابط تجار و اعمال تجاری می­پردازد. در فضای حقوق تجارت موضوعات اصلی عبارتند از شناخت تاجر (اعم از اشخاص حقیقی و شرکت­های تجاری)، اعمال تجاری، اسناد تجاری و وضعیت ورشکستگی. علاوه بر موضوعات فوق، حوزه حقوق تجارت بین­الملل نیز جزئی از قلمرو حقوق تجارت محسوب می­شود. در فضای مزبور، موضوعاتی از قبیل ابزارها و سازوکارهای تضمین پرداخت و انجام تعهدات از جمله اعتبارات اسنادی، ضمانت­نامه­های بانکی و … مطرح می­باشد. اغلب موضوعات فضای تجارت بین­المللی، ریشه در کنوانسیون­های بین­المللی، عرف­ها و سایر مقررات حقوق بین­الملل دارند. نباید از نظر دور داشت که موضوعاتی مانند حمل و نقل، بیمه، کشتی­رانی و… در قامت اعمال تجاری ذاتی، داخل در قلمرو حقوق تجارت هستند. به تعبیری، موضوعات راجع به حمل و نقل بین­المللی، شرکت­های تجاری بین­المللی، شرکت­های فراملی و … که در حال حاضر جزء شاخه­های میان رشته­ای و مستقل محسوب می­شوند، از نظر موضوعی داخل در قلمرو حقوق تجارت محسوب می­شوند.

«حل و فصل اختلافات» سومین شاخه از حقوق خصوصی محسوب می­شود. در فضای حل و فصل اختلافات، روش­های مختلف از جمله محاکم دادگستری و رویه آن­ها، نهاد داوری اعم از داوری داخلی و بین­المللی و نیز داوری تجاری و غیرتجاری مورد بحث و بررسی قرار می­گیرند. در این حوزه، یکی از موضوعات مهم، بررسی تطبیقی رویه محاکم داخلی و بین­المللی نسبت به یکدیگر در جهت یافتن میزان هماهنگی و هم­سویی می­باشد. نهادهای حل و فصل اختلافات هم از نظر هنجاری و هم از نظر ساختاری، قابل بررسی پژوهشی می­باشند.

از شاخه­ های دیگر حقوق خصوصی، می­توان به حقوق «مالکیت فکری» اشاره نمود. این شاخه به حقوقی می­پردازد که به موجب آن دارنده حق، می­تواند نسبت به حاصل اندیشه خود، که می­تواند یک اثر هنری یا ادبی و … باشد، ادعای مالکیت داشته باشد. حق مزبور از یک جهت دارای بعدی معنوی است که به موجب آن فرد دیگری جز صاحب اثر نمی­تواند اثر مذکور را منتسب به خود بداند و از طرف دیگر واجد بعد مادی است که به سبب آن دارنده می­تواند از اثر خود بهره­ی اقتصادی ببرد. حقوق مالکیت فکری دارای دو زیر­شاخه اصلی می­باشد: اولین زیرشاخه مالکیت ادبی و هنری است که شامل حقوق منصفین، مولفین و … می­شود. دومین زیرشاخه مالکیت صنعتی و کشاورزی است که مصادیق آن بسیار گسترده هستند و با پیشرفت علم و تکنولوژی هر ساله به­روز شده و تعدادی مصداق جدید بر آن­ها افزوده می­شود. در همین راستا موافقت­نامه بین­المللی نیس هر سال تعدادی مصداق جدید به مصادیق مالکیت صنعتی و کشاورزی می­افزاید. علی­رغم این که برخی کشورها عضو موافقت­نامه نیس نمی­باشند، موافقت­نامه مذکور از مقبولیت و اعتبار جهانی برخوردار است.

در حوزه حقوق خصوصی، علاوه بر مباحث فوق، برخی موضوعات به صورت خاص نیز مورد بحث و بررسی قرار می­گیرند. برخی مباحث مانند تاریخ تحولات مفاهیم حقوق خصوصی از جمله تحولات شکل­گیری مفاهیم ولایت، نکاح، طلاق، عقد و … در واقع محور مشترک حوزه حقوق خصوصی و تاریخ حقوق است. علاوه بر این، موضوعات مکاتب فلسفی­­­-­حقوقی راجع به مبانی حقوق قراردادها، حقوق خانواده، حقوق ارث و … نیز در قلمرو حقوق خصوصی قرار می­گیرد که ارتباط بسیار نزدیک آن با فلسفه حقوق را نمایان می­کند.

چاپ مقاله حقوق خصوصی 2

باید در نظر داشت که در سال­های اخیر رویکردی جدید به فضای حقوق از سوی حقوق­دانان و نویسندگان اتخاذ شده است که تحت عنوان حقوق نرم شناسایی می­شود. در این رویکرد، هنجارهای حقوقی، نه در قالب­های سنتی، بلکه در قالب­های جدیدی تبلور پیدا کرده­اند. این قالب­ها عموماً فاقد وصف الزام­آور می­باشند؛ اما بنا به دلایل مختلف در مناسبات تابعان حقوق به صورت داوطلبانه و اختیاری اجرا می­شوند. هنجار­های مزبور در برخی موارد، در متن قوانین تحت عنوان قواعد تکمیلی پیش­بینی و بیان می­شوند و گاهی اوقات نیز در قالب­هایی غیر از قانون، مانند منشور­های اخلاقی اصول راهنما و … از سوی نهاد­های مختلف (اعم از دولتی یا غیردولتی) اعلام می­شوند. با در نظر گرفتن آنچه بیان شد، بررسی و شناخت هنجارهای حقوق نرم در حوزه­ی حقوق خصوصی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

ویرایش تضمینی مقاله علمی پژوهشی حقوق

مهم ترین کار جهت چاپ مقاله علمی پژوهشی حقوق، پیدا کردن مجله متناسب با اسکوپ و محتوای مقاله شماست.  برای این کار می توانید از فهرست های منابع پایان نامه خود، حیطه مقاله خود را مشخص نمایید و جهت شناخت یک مجله علمی پژوهشی می توانید سامانه رتبه بندی مجلات وزارت علوم https://journals.msrt.ir و سایت ایمکت فاکتور  http://impactfactor.ir  با وارد نمودن شماره شاپا یا کد ISSN ، از علمی پژوهشی بودن و معتبر بودن مجله اطمینان حاصل نمود.

ویرایش مقاله علمی پژوهشی حقوق خصوصی

پس از نگارش مقاله توسط دانشجو، شرکت آرتا پیشگامان آیریک ، ویرایش مقاله را بر اساس فرمت مجله انجام می دهد و در پاسخ دهی به مراحل داوری و ویرایش مقاله مساعدت می نماید لازم به یادآوری است که ویرایش مقاله برای دانشجویان ارشد و دکترای حقوق خصوصی یک دغدغه مهم تلقی می شود. ویرایش مقاله علمی پژوهشی حقوق خصوصی توسط کمتر موسسه ای به شکل تضمینی صورت می گیرد.

جهت راهنمایی بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید