مولفان و محققان عزیزی که قصد چاپ کتاب در انتشارات خارجی لمبرت آلمان و شینزر اتریش را دارند صفر تا صد کار انتشار را به پیشگامان آیریک که بسپارند در وقت و هزینه صرفه جویی خواهند کرد.
راه قانونی برای چاپ کتاب
راه قانونی برای چاپ کتاب مراحل خود را دارد. برای نشر یک کتاب در هر زمینه ای در ابتدا شابک بین المللی که همان(شماره استاندارد بین المللی کتاب ISBN) جهت ثبت کتاب در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران صادر می شود که بعد از آن جهت فهرست نویسی کتاب و طبقه بندی موضوعی و شماره کتابشناسی ملی و هم ویراستاری و صفحه آرایی و طراحی جلد و ثبت در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دریافت مجوز ارشاد به سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال می شود و مجوز اعلام وصول برای کتاب تکمیل میگردد.
با توجه به گستردگی پخش کتاب در بیرون از کشور چاپ کتاب در سایر کشورها فرصت ارائه مطالب به طیف وسیعی از مخاطبان در خارج از ایران مخصوصا فارسی زبانان فرصت اثر گذاری خیلی زیادی را فراهم می کند. دانشجویان و دانش پژوهان و اساتیدی که عزم مهاجرت و ادامه تحصیل دارند چاپ کتاب برای آنها ارزش و اهمیت بسیاری دارد.لذا می توانند کتابهایی به زبان انگلیسی رابه چاپ برسانند.
مراحل چاپ کتاب در موسسات چاپ کتاب ها
- فرستادن فایل مربوطه به انتشارات
- بررسی نمودن فایل
- بستن قرارداد و تعیین مبلغ چاپ کتاب و هماهنگی های موردنیاز به منظور چاپ کتاب همانند ویراستاری، طرح جلد و …
- دریافت شماره شابک (این مرحله از مراحل چاپ کتاب برای کتابخانه ملی و کتاب های علوم پایه تقریبا ۷ روز و کتاب های علوم انسانی بیشتر از ۳۰ روز زمان می برد)
- اخذ فیپا
- تحویل فایل نهایی توسط صاحب اثر و یا بخش صفحه آرایی موسسه چاپ کتاب.
- اخذ مجوز براساس فایل نهایی از وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی.( کتاب های علمی دانشگاه طی ۲۴ ساعت جواز می گیرند اما کتاب های حوزه علوم انسانی تقریبا یک ماه زمان لازم دارد)
- طراحی و اخذ مجوز
- فرستادن اثر نهایی به لیتوگرافی، چاپخانه و در آخر صحافی. (فرایند چاپ کتاب پس از اخذ مجوزهای موردنیاز ۲۰ الی ۳۰ روز زمان می برد.)
بررسی حق چاپ کتاب درکشور اتریش
کشور اتریش از سال 1846 با قانون بخصوص خود در باره حفظ حقوق، از حقوق نویسندگان دفاع می کند.واما این قانون مترجمان را شامل نمی شد. در سال 1920 این کشور به کنوانسیون برن ملحق شد.
با اين حال قدیمیترین قانون حفظ حقوق نویسندگان در اتريش، به سال 1936 برمیگردد. در اروپا یک قانون معتبر کلی وجود ندارد اما کشورهای اروپایی در این باره از یک خط مشی كلي تابعیت میکنند. با این وجود نویسندگان با مشکل کپی رایت مواجه هستند. از سوی دیگر، برای ناشران ایرانی نیز قانونی نیست که بتوانند با حفظ حقوق خود با ناشران اتریشی همکاری کنند.
گسترده تربن چالش در کشور اتریش ،مساله سوء استفاده غیر قانونی در اینترنت است. بازار «ای بوک» خطر مقالات غیر قانونی را نیزافزایش داده و هرچند حقوق نویسندگان در اتريش حفظ شده است، اما امکان تعقیب قانونی در اینترنت وجود ندارد. با اين حال از بهار امسال فرصتی برای تغییر قوانین در این زمینه فراهم شده است.
وي با اشاره به گوگل گفت : اما گوگل با دیجیتالی کردن غیرقانونی اثر، یک جستجوگر کتابخانه ای خلق کرده است. ولی گوگل از نویسندگان برای این کار اجازه نمیگیرد و از آثار نویسندگان اتریشی هم بدون اجازه استفاه کرده است. ولی نویسندگان اتریشی با ارائه پيشنهادي به گوگل جهت گفتگو، درصدد يافتن راهكارهاي مناسب در اين زمينه هستند.
چاپ کتاب در انتشارات لمبرت آلمان Lambert به صورت تضمینی
تیم تخصصی موسسه آرتا پیشگامان آیریک با بهره گیری از ابزارهای روز دنیا و تسهیل در امر ارائه خدمات با توجه به نیاز شما پژوهشگران در اقدامی تازه اقدام به چاپ کتاب لاتین از طریق انتشارات Lambert Academic Publishing’s از کشور آلمان به صورت تضمینی نموده است.
مولفان و محققان عزیزی که قصد چاپ کتاب در انتشارات خارجی لمبرت آلمان و شینزر اتریش را دارند صفر تا صد کار انتشار را به پیشگامان آیریک که بسپارند در وقت و هزینه صرفه جویی خواهند کرد.